Ajánlatkérés

Cégünk közületi- és magánmegrendelőknek is dolgozik a kettő menete teljesen eltérő.

A céges megrendelők, építőipari vállaltok esetén
közvetlenül is elküldhetik ajánlatkérésüket, be tudjuk árazni. Minden típusú árnyékolót forgalmazunk és gyártunk. Kollégáink építőipari végzettségűek, jellemzően építészmérnökök. Az árajánlatokat általában Microsoft Excelben készítjük a költségvetési kiírásra. Nagyobb projektekre is adunk ajánlatot. A TERC programmal nem dolgozunk.

Magánszemélyek esetén
viszont szinte kivétel nélkül helyszíni tanácsadás és felmérés után tudunk ajánlatot adni. Minden típusú árnyékolót forgalmazunk és gyártunk.

Ennek oka a korrektség és a szakszerűség, az oda nem való árnyékolók betervezése és felesleges ajánlat változatok elkészítésének elkerülése.. Minden megrendelőnek személyre szabott ajánlatot küldünk e-mail-en, levélben, ha van rá lehetőség a helyszínen megírjuk. Olyan árnyékolóra sem szeretnénk ajánlatot adni, amit oda nem lehet beépíteni.

Cégünknek 23 éves tapasztalata van Magyarországon, Ausztriában és Németországban az árnyékoló forgalmazás és beépítés terén.

Kérjük, hogy bárhonnan rendelnek árnyékolót, akár az internetről figyeljenek arra, hogy 1 év múlva lesz-e hozzá pótalkatrész, vagy cseredarab. Ismeretlen eredetű, név nélküli árnyékoló javítása könnyen lehet, hogy lehetetlen lesz pár év múlva, ha megbízhatatlan helyről származik és sok pénzt dobhatunk ezzel ki az ablakon.

Legújabb termékünk:
Hercules Isoline reluxa